Om oss

Trädfällning Kalmar erbjuder vi en komplett trädservice som inkluderar olika typer av trädfällning, stubbfräsning, beskärning och bortforsling. Våra trädfällare har bred kompetens, lång erfarenhet, stor kunskap och viktigast av allt ett högt säkerhetstänk. För dig som kund garanterar detta en korrekt och tryggt utförd trädservice.

Varje uppdrag som vi tar oss an börjar med att vi har en dialog med dig som kund där vi diskuterar dina önskemål i större detalj och vilket resultat du vill ha. Vi erbjuder därefter en lösning så att du kan lägga dina trädproblem bakom dig så snart som möjligt. Vi ger dig alltid fasta priser helt utan överraskningar och vi hjälper dig även att använda Rut-avdraget så att du kan spara hela 50% av hela kostnaden. 

Förutom i Kalmar erbjuder vi även vår trädservice i områden såsom Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn och på Öland. Det finns inga träd som våra arborister inte klarar av och inget uppdrag är för stort för oss. Kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att besvara eventuella frågor och hjälpa dig med dina träd. 

 

powered by Typeform